Trip ke Terengganu


 As Salam kaum adam n hawa sekalian
Lamenya xupdate blog
Next Week NR dan group g Trip ke terengganu 
Tuk menjawab soklan assigmt bagi mengantikan final exam
Makanya sem ni hanya 1 paper je NR kne jawab iaitu marketing
Yg lain semua projek yg membuatkan NR migrin..hahhahaha

Ok pic time
byk gmbr kami je, gmbr muzium terhad ya hanya untuk di dalam asigmnt sahaja
Kat sane belajar ttg rumah-rumah tradisional negari Terengganu dari dahulu sehingga kini 
dan jenis2 perahu dari dahulukala sampai sekarang
 Salah satu rumah tradisional di Terengganu
 Salini, Hascirah n Izzuddin Safuan
Time ni dh rasa nak pengsan + muntah
huhuhuhu besar tu beb muzium ni 27 hektar.
tapi aritu bru jalan beberapa hektar dh nak pengsan..
hhuhuhuhuhu
lainkali lau jalan jauh silalah tido dulu ya
 ohhh my tunang..hahahhahaha
 Perahu yang sedang diperbaharui
 Lau balik dr melaka - kb
mmg bus NR naik akan lalu kat masjid ni tp dh
gelap kul 2 pagi mane nampak masjid
akhirnya berjaya jugak sampai n bersolat di masjid ni
Menurut kawan NR masjid ni xdijadikan masjid tuk sola t jumaat
masjid ni kecik je beb mcm masjid kat kampung2 kite ni je
nanti NR buat entry pasai masjid ni yo
Give me time
hahahahhaa

ok bye
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

pehhhh...kat sana pun ada rumah tradisional mcm mini malaysia yea....best lah erk...

nurulramizah said...

mini malaysia?
ade katne ek
hahahhahaha

tu la setiap negeri ade tempat-tempat sejarahnya tersendiri
lau kite g melawatnya tentu seronok....
hhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni