Jalan-jalan Shoping


Salam semua
Dh berhabuk sudah blog NR ni
Maafi saya

Minggu lepas NR dan kawan-kawan dibawah ni
G jejelan cari makan sambil membeli barang keperluan dapur kami
Seperti telah dijanjikan oleh NR kepada mereka untuk upload gmbr mereka di dalam blog
dipersembahkan gelagat kami semasa berehat setelah memenatkan bershoping 
Hascirah & Tinta Asuhan 
Depa ni pandai memasak kalah den ni
Satu2 kawan lelaki yg rapat dengan NR
Mohd Shahir 
Beliau menjadi driver kami aritu
Norliza n Tinta
Lau korang perasan kat FB NR dh bertunangkan
Norliza ni la tunang saya
hahahahhahaha 
SENTAP statement !
NR suke tangkap Hascirah kerana dier ni fotogenik...
Adakah en bijan bersetuju dgn saya..
sb tu dlm post kali ni byk gmbr dier
hahahahhaha
ira ko jgn nak kembang2 pulak
SENTAP aku!

Keesokkanya kami g jalan2 lagi di tepi pantai
Ade photoshot gambar kami berempat sahaja
Dah penat perut pun kebuluraan
Jadinya kami makan di kedai sgt sangat mantap chiken chopnya 
di KB ni
perhhhh besau gler ( xtgkp pun pic makanan, dh lapa beb )


Di sebabkan Norliza ni tunang NR, makan NR temanlah beliau makan same
Tomyam, kailan ikan masin n air barli
Perhhh tomyam dier 
SENTAP sedaapnya !
Tinta n Hascirah makan Chiken Chop
SENTAP lagi sedap!
murah je rm 7.50
kenyang gler makan
Friends for ever.....


p/s: lame gler nak tgu dpt tenet laju tuk upload gmbr2 ni

ok la
sekian

Esok NR akan pegi fireld trip ke  Kuala Terengganu...nantikan gmbr menarik dr NR



Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

6 comments:

jeBateja said...

tanya fotogenit kst den...mana den taw definasinya....ahakz...tapi..mcm makanan kat sana murah2 jerk...erk...erk...

Anonymous said...

klu ada makan kat nasi kukus haikal jgn lupe upload kan na...riindu nak makan nasi kukus dia...lama tak makan

nurulramizah said...

Bijan: Hahahahaha
lau den la ape yg den faham maksudnya fotogenik adalah face org tu same cntek di luar mahupun di dalam pic yg diambil


hehehhehee

nurulramizah said...

anonymous: nasi kukus haikal...perhh mcm dh lame x santap makanan tu
tapi akan NR tunaikannya
semoga
tunggu dh dpt duit lebih cikit dr umiayah NR ya

Anonymous said...

klu boleh pos kn lah nasi kukus haikal tu kat kl na..ngidam tahap gaban ni...

nurulramizah said...

anonymous: sila lah dtg ke KB ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni