Trip Part II: Masjid Kristal



Salam semua
seperti yang telah dijanjikan 
NR upload coret2 g trip ni
kalini cite pasai Masjid Kristal

pic timeeeeeee


Keadaan luar masjid


Kaligrafi dan hiasan dalaman masjid

Lantai masjid...kreatif kan

Tanda JANGAN tidoo

Aku la...
Hascirah my modellllll..



Perh sebenarnya dah lame dh berhajat nak g masjid ni pas tahu kewujudannya
dah banyak kali lalu tapi xPERNAH dapat jejak masjid ni
Trip kali ni ape lagi cube jugak kaki ni masuk masjid ni
hahahahhaha coiiiiiiiiiiiii sentap!!

Pemandangan ok la
Sungai terengganu pastu kat sungai tu ade org main Jet Ski...sangat best tgk

Lepas tu tunaikan solat kat dalam masjid tu
mmmmm tapi bler masuk je
terasa macam pelik jugak
hahahhaha
NR pun terfikir keciknya masjid xbesar pun mcm masjid negara
masjid ni mcm ala2 masjid di kampung2 je
NR pun fikir mahalnya harge masjid ni terletak pada kilauan kristal di luar masjid ni
perhhhhhh cantekkkkk

Lagi satu kat area2 masjid ni
ade moment masjid2 di seluruh negara
kire mcm diorang buat mokap tuk tinjauan pelancong
mcm2 jenis design masjid dari pelbagai pengaruh ade
mmg penat berjalan tp berbaloi sebagai dapat ilmu baru 
pasal sejarah masjid....


ok la
nak buat keje
entry pendek yg penuh makna
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

Mmg lawa lah masjid ni...bila le den leh gi sana.....pehhhh....

nurulramizah said...

la hang berpeluang je g TERENGGANU
hang g la masjid ni
dier kat KUALA TERENGGANU je......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni