Semester Baru Hajat Semester Baru


Salam semua
sungguh panjang entry NR kalini
Baru 2 hari je smpai kampus, semuanya berjalan dgn lancar + tenang saja
3 subjek yg ade projek 3 subjek ade exam 
Subjek ni semuanya buley tahanlah hebatnya
Justeru haruslah MELAKUKAN SEBAIK2nyakan

Jadinya HAJAT semester baru & Last ni 
Semoga dijauhi segala masalah yg remeh-temeh ni
 ( kata2 negatif dr sekeliling dr tuk pembelajaran )
Semoga tiada tekanan dr kewangan, haruslah berbelanja dgn sebaik2nya, NO MORE baju + kasut
Semoga dpt pointer yg baik sem ni, seterusnya dapat pointer keseluruhan 3.50 keatas
 ( lagi 18 point je lagi )
Semua projek lecture berpuas hati dgn hasilnya, walaupun xgempak mane pun

Dengar khabar, sem ni NR & group akan kuar shooting di TASIK BANTING
tapi NR xtahu kat mane..huhuhu
Tuk promosi tempat tu, justeru group NR kne g tasik tu, tuk shooting, buat video, poster, pamplet, banting, website, animasi
mmmmmmm mcm menarik je, NR xtahu pulak zaman bler nak g

ok la away

Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

Den suka tang pegi shooting....lebih suka kalau hang bagi sikit info pasal benda2 shooting ni....seperti cara edit film ke...gambo ke...apa2 je le....ahakz

nurulramizah said...

owhhh meh cito serba sedikit yo
gambar: lau den selalu edit gne adobe photoshop or photoscape sbnya senang nak belajar...tapi lau hang nak cepat pandai hang gna dulu photoscape sb dier friendly berbanding adobe photoshop

Filem/Video: Den gune adobe premire je, ade software lain tapi xpndai gune kecuali movie maker

Sekarang ni kat KL byk kursus2 diorg tawarkan just byr je la dlm rm200-rm500 tuk belajar ASAS segala mak nenek software adobe ni

Hang view kukubesi.com or sifoo.com tuk dpt info psal bengkel ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni