Cermin Mata baru!!!


Salam semua
semalam g settlekan hal nak balik kampus
beli brg2 n amik tiket
pastu lalu depan kedai AXIS( cermin mata )
g chck mate n spek mate la konon2nya nak g servey harge je la n see ape problm mate NR ni

Rupenya selama ni NR pkai cermin mata x powernya xsesuai dgn mate NR
Kirenya time NR beli tu, org kedai ni buat salah
Org AXIS ni tnye NR katne beli then NR ckp la kat name tmpt ni
Syarikt ni ley tahan terkenal n ade name tapi bukak AXIS la kan

Jadinya NR harus menukar cermin mata baru la ni
kacau tau..
Nr bru je bercadang nak berjimat cermat sem ni
No shopping baju + Kasut 
Kecuali hanya tuk barang nak belajar sahaja
tapi dlm jimat2 tu kne jugak beli spek

Bie ckp aku kne pkai merah supaya ade aura cikit
jadinya aku memilih merah tuk spek mate kali ni..hahahhaa

Amacam cntek x..NR pilih yg atas tu full frame
sbbnya kne pkai setiap masa tau skrg....
huhuhu

ok la
nak kemas barang sat

Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

Brp harga tu...? nak tiru laaa...nak pakai merah gak...

nurulramizah said...

rm200 kat axis tau...ade promosi skrg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni