Penentuan adalah esok!!


salam semua
ESOK
penentuan segalanya...huhuhu

Esok presentation LI
adakah aku sudah bersedia???
jawapannya: TIDAK

kerana aku sangat takut ketika ini..hahahahha
xtahula nape
jumpe kawan2 class???? hahahhahaa
diorang pun xingin tgk aku....buzy dgn perkara yg harus mereka lakukan

Aku sebenarnya xtahu nak ckp ape kat depan esok..hahahhaa 
terkangkang esok...keje aku time LI aritu ade dua benda xley tgk live sbnya buat secara offline
aaaaaaaaaaaaaaaa....cnfrm kene ni

ok kite chck ape yg telah n blm lagi buat

1) Report LI= DONE
2) Poster= Done ( blm tmpl kat mouting board je )
3) Burn CD= DONE
4) Buku Log=DONE
5) Slide Show= 50% ( part aku sudah, part asma n shah blm lagi )..hrp dh ciap..


mmmmmmm ape lagi ek
owhhh pakaian ku esok!!!!

aku bercadang nak pkai bju koporat je dgn shawl aku n my wedges..hahahahhaa
nak melawa xkene tempat minah ni...hahahhaha

ok la
nak buat keje

wish me luck ya........
 Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

6 comments:

iEnA eLiEnA said...

dear..
kamu kene tag lagi
:)
http://ienaeliena.blogspot.com/2010/10/tag-from-permysurihati.html

nurulramizah said...

hahaahhahahaa
kak later k buat
agak buzy esok
pas settle
miza buat ye

cinta*epaL said...

kak mizah...yuuuhuuuu..dah habis LI ye...heheh

nurulramizah said...

ye..udah habis...arini presentation & esok akak pulang ke melaka
BUT
sapey ye ni
sila kenalkan diri anda

~ceRRy beRRy~ said...

gud lucks!
cuakness tuh mst ada punye klu nk present..
buat2 cool.. hihi..

nurulramizah said...

cerry berry: tq dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni