Akhirnya.....TAPI


salam semua
bertemu kembali

seperti yg diketahui if korang mengikuti blog NR
td NR ade presentation...then 
adakah NR puas hati

jawapannya
YA
kerana bler dh present brulah NR rasakan byk jugak ilmu bru NR belajar since mai pratikal kat shah alam

TAPI
lecture NR xpuas hati dgn cara penyampaian kami pulak
aaaaaaaa kejam TAPi nak buat cmner
lecture NR suruh fokus on 1 kerja berkaitan thesis

Thesis NR berkaitan website
jadinya kene present yg 1 tu je &
kembangkan dan buat semula tanpa perlu present!!!!!!!!

walaupun lecture xpuas hati but NR bangga menjadi sebahagian warga syarikat Nikabina coz dpt ilmu2 yg xpernah diperolehi kat U
cthnya DRUPAL!!!!!
korang tahu x ape tu....

" ilmu tu biarla saya sorang je tahu sbnya sukar nak jelaskan secara depan dan akan digunakan pada masa hadapan"

kata2 rakan class aku time present td..hahahahha aku curikkkkkkkk kejap sila HALAL kan ye 
walapun aku tahu ko benci kat aku....huhuhuhu


p/s: esok NR akan pulang ke kampung halaman....yuhuuuu hapyyyyy!!!!!!

ok 
next entry
 
 Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

jeBateja said...

Hang nak balik Melaka ke...elok2 lalu simpang ampat tu...10.10.10...12 org meninggal dunia...sebab bas ekpress delima terbang.....err...hang balik naik ekspress delima ke...? ok gak...leh terbang....ahakz

nurulramizah said...

jahatnya hang ni...
naik train la......
xterbang punya

jeBateja said...

ooo...alaaa...gurau jerk laaaa

Naik train turun Tampin erk...semoga selamat sampai....

Pengalaman cek kat Stesen tu...di tegur Melayu Mabuk arak dalam bahasa English...chaittttt....

nurulramizah said...

owh gitu, setiap org pengalamannya tersendiri
mcm den dr kelantan sampai tampin
gerabak yg den naik tu, xde icon...faham2 la cmner kepanasannya tu!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni