Tag oh tag part 11


salam u alll
Tag lagi kali ke2 dari org yg same 
iaitu kak iena eliena kita

samela melihat jawapan dari NR ya!!!!

1) Apa benda paling penting dalam hidup korang?

off course la FAMILY, pastu bie NR Mohd Idzhar
my new lappy dell ( bru je beli xsmpai 1 tahun )

tu harga paling mahal yg ade dlm hidup NR tau!!!


2) Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?

Bayar bill broadband rasanya rm52..

then bru ni NR balik U, NR ade kirim kat kawan
kek lapis sarawak rm25..
now kek tu tertinggal di UMK tgk otw di hantr ke melaka
hahaha ila sori xmerasa lagi kek kamu!!!!


3) Di manakah tempat korang akan melangsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Aduhhhhhh belajar pun xhabis lagi ni kak oitttt
mmmmmmmm xsalah rasanya lau berkongsi impian kan kan kan..

buat kat umah sendiri 
temanya : xtahu..hahahha
 BUT
 ade bunga ros putih yg betul2 punya di pelamin  n bilik pengantin
warnanya: cokolat, putih or ........ xfikir lagi la kak oit
fikir nak cepat2 habis study, keje sebagai tutor ( nsyaALLAH ) then bru discus ttg nikah2 ni
nsyALLAH lagi 2 tahun.....


4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?

yes i'm


5) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Selagi NR bernafas dan ditakdirkan jodoh NR dgn bie
Xmau cari yg lain!!! nak bie jugak!!!!


6) Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?

Dating, kuar melantak, tgk wayang, kat workshopnya ( terbaru )
hahhahahaha 


7) Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?

Novel xde beli but pinjam, lupe dh cite ape but best la

Buku ni pun xbeli dpt free, buku yg membantu untuk menyiapakn report LI aritu..

Majalah wanita ni bru beli sendiri kemarin sb nak bace ketika naik train....


8) Apakah name penuh korang?

NURUL RAMIZAH BINTI RAMLI


9) Antara mak dan ayah, mane korang lebih mesra?

mmmm dgn umi sbnya walapun my umi sgt garang n suke membebel but beliau sgt sporting & selalu membantu anak2nya

Ayah rapat jugak tp ayah buzy keje sb tu jarang bercakap sgt


10) Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa sangat dalam hidup korang?

Alamak soklan ni, ntahla ya

Liza Surihani, Farid Kamil, Tiq Zakiah
ntah la ya xtahu nape nak jumpe mereka


11) Adakah korang basuh baju sendiri?

Dah kate duk asrama kne la cuci baju sendiri!!!!

TAPI 

lau minggu tu nak balik umah cnfrm simpan je baju2 tu, tuk mesin kat umah ni menjalankan kerja2nya...hahahhahaha


12) Dimanakah tempat2 yang betul2 korang nak pergi?

Korea, New Zealan, Mekah, Indonesia



13) Pilih salah satu, peluk atau cium?

Peluk 


14) Beritahu 3 benda tentang orang yang tag...

Suke beli shawl kat Ayunar

Suke berfesyen

Seorang yang ramping & comeyyyyyyy!!!


15) 5 benda yang paling disayangi dalam hidup?

Lappy ( Dell )

Sony Ericson

Sony Camera Digital

Sweater ( Bie belikan )

Kasut Wedges??? erk


16) 5 Lagu yang paling suka dan selalu dengar?

1 Malaysia..best tau lagi ni

Better Time-Leona Lewis

Siti Nurhaliza + M.Nasir-Bagaikan Sakti

Maher Zain-InsyaALLAH

Isabella-Search ( NR dan Bie suke bangat lagu ni )


17) Bila tarilh lahir dan kat mana korang sambutnya?

10 ogos 1987
di tempat practikalllllllllll


18) 5 rakan blogger yang korang nk taq





YOU!!!!


silala layan & menjawabnya!!!!


ok next entry

Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

6 comments:

Atiqah Adnan said...

akak cuba buat nanti tau.. actually adik akak pun tag yang sama hee~ thanks ye

nurulramizah said...

hahhahahaha
silalah sudi2 menjawabnya ya!!!
gud luck

iEnA eLiEnA said...

hehehe
thanks dear sb sudi siapkn tag nie
wahh ehehehe
jawapan kpd soklan no 14
hehe mmg tepat..
;)
tpx ler ramping..kurus kerempeng ..
nk kene menambahkn berat bdan nie

kasihkuamiera said...

dh jawab....knp xleh copy paste yer

nurulramizah said...

iena: hahahha sila tampah berat badan anda!!!!!!!

nurulramizah said...

baby: sebab miza buat benda tu xley di copy!!!!!

just miza tgh cr jalan cmner org xley copy gambar miza pulak!!!

sori baby, terpakse buat begitu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni