Nuffnang oh nuffnang


Salam semua
ni nak luah cikit la pasai iklan nuffnang ni
kenapa iklan aku kat bhgn header tu xkuar ape2 pun
org lain ade je.....??????

why????

huhuhu sape2 ley tulun ajar x?
pastu cmner nak dpt duit ni..aku tgk iena ade dpt duit raya dr nuffnang?
cmner ek korang buat..
cite la 
cite la
huhuhu


 
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

7 comments:

Atiqah Adnan said...

alahai.. dear.
dulu akak pun macam ni juga macam pelik kenapa belog akak takde iklan.. sekali kan akak buat update besar-besaran.. dalam sehari tuh berapa banyak eak akak update.. 10 entry sehari kot.. baru iklan nak kuar... kalau miza pasan belog famous yang banyak earn duit nuff semua update sehari 5 kali sebab diorang nak maintain iklan diorang tu bagi lekat..

iklan hanya akan melekat kalau dalam satu masa tuh ade ramai visitor.. contoh ade dalam 25 orang sekali dalam satu masa baru iklan nuff lekat.. hihii~

memang susah kena ade ramai reader baru iklan datang dik.. ^^ satu lagi kena rajin update juga..chaiyok k..

nurulramizah said...

owh begitu ka..
ok2 kak
tq ya atas advice
selamat hari raya
sekarang ni xde cite lorrrr

~♥ iella ♥~ said...

Baca comment Atiqah Adnan... Kena ada 25 org sekali dlm 1 masa..mmg susah tue..dah la nk karang cita pun cm tak berapa nk pandai..hihi

Sama2 la kita brusaha..

nurulramizah said...

cite je ape2 yg buley menarik perhatian blog anda
huhuhu

iEnA eLiEnA said...

hehe iena dtg singgah..
kalau korang ade facebook..
masukkan networkblog..
nti tiapkali update blog
akan keluar kat fb
dlm mase yg same blh promote blog kite kat kengkawan fb
mana yg berminat boleh klik n baca
dlm mase yg same dpt up traffic kt blog kiter
:)

dear..
ade tag utk kamu
http://ienaeliena.blogspot.com/2010/10/tag-from-nusha-chumeyyyy.html


share2 about nuffnang
http://ienaeliena.blogspot.com/search/label/nuffnang

~♥ iella ♥~ said...

iena : cmna nk masukn networkblog tue..tolong..pleasseee...

iEnA eLiEnA said...

iella : blh tgk kt sini tp ni yg masa mule2 iena register networkblog kt fb
kalau ade perubahan pn siket2 je kot
just follow ape yg dia suruh
http://ienaeliena.blogspot.com/2010/03/blog-tutorial-network-blog-facebook.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni