Kenduri Kendara di Gab Carwash Sdn Bhd


Salam semua
Honestly kenduri ni dh lame dh berlangsung time raya ke 5 aritu 
Disebabkan tahun ni, tahun pertama bie beraya dgn workshop barunya jadinya share2nya mengambil keputusan untuk mengadakan kenduri doa selamat + Jamuan hari raya..
Menurut bie, dpt duit lebey cikit bulan puasa aritu nak2 seminggu nak raya, xckp kakitangan nak mencuci kete customernya..smpaikan malam raya tido kul 4pagi lorrrr...ate dh rezeki haruslah kite bersyukur..

Pic time semasa kenduri tersebut
Sebelum kenduri,persiapan kerusi + meja yg disponser oleh salah seorang pekerja bie

Majlis bermula sekitar 5.30pm ( selepas asar )
Mendengar sedikit ucapan dari tok Imam....

Tetamu yang hadir

Menu pada hari tersebut
Bihun Soto or sup, Mee Goreng, kuih2 raya, Karipap ( aku sponser ), tembikai, air sirap

Aku membawa diri kat pekerja2 bie kerana bie sangat buzy melayan tetamu

Tgk bie buzy melayan customer + rakan2nya

Waktu malam ade mercun....

Warga GAB CARWASH SDN BHD

Ape2 pun wish u luck bie...semoga suksis & tahniah dh ade workshop sendiri....bangga mempunyai Bie yang berjaya mencapai impiannya sebelum bernikah...hahhahahaha lebiuuu bie

ok next entry
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

5 comments:

jeBateja said...

Siap bg taw sponsor KARIPAP...ahakz...

Dasat lah abg HANG....ada workshop...n car wash lagik...corah maso dopan....err..kat mana car wash ni...?...mana taw kot2 tersinggah...leh dapat diskaun....ahakz

nurulramizah said...

Bijan: hang tau nak p tampin x?
balai polis pulau sebang tahu x?
if nak g tampin dr trafik light balai polis pulau sebang tu hang kne belok kanan kan TAPI nak g workshop bie den hang belok kiri then terus je smpaila hang jumpe workshop tu sebelah kanan.......
faham x..huhuhu

jeBateja said...

wahhhh...taw sangat tu...selalu dari Felda Hutan Percha ( rumah arwah nenek ) - Gadek - Pulau Sebang - Tampin....isyaAllah...akan sampai ke sana....ahakz...Kiranya...tempat Bie hang gi ke Alor Gajah arrr...kan.....kan

nurulramizah said...

bijan: BETULLLLLLLLL!!!!!!!!
bijak hang

jeBateja said...

bijan mmg bijak...ahakz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni