Raya ketiga + raya keempat


Salam semua
Raya ketiga + Empat selalunya family NR akan beraya sama ada di Kuala Lumpur puchong or Pahang..
maka tahun ni kami semua beraya di Kuala Lumpu iaitu sebelah ayah den

Pic time ni di rumah Mak Uda ai di Keramat
Ade iras2 muka aku x?
hahahhaha anak buah aku tu...comey kan tgk la mak longnya sape ( aku tau )hahahha
Ni anak kedua, namenya Jiha
Adik Jiha si Zila...anak bongsuuu sgt manje dgn aku

Kami bertiga...aku dh berangan dh time ni...anak2 aku ni..huhuhu sile tempuk GUA
My cousin Najwa mam Jiha n Zila..umur dier sebaya aku 23 tahun sudah ade anak 3 org..aku lak???
anak tekak n anak mate je..sabar ye lagi 2 tahun je lagi...huhuhu

Gambar aku sepanjang di Kuala Lumpur
otw balik KL ni...
ok dh smpai akhirnya, kami g umah mak sedara ayah kat Pandan indah...
if korang nak tahu, dulu NR 1 family duk pandan indah be4 pindah Melaka...
xmau dh duk KL ni...sesak n melemaskan...duk KG damai tenang je
lau x, xketemu aku dgn bie tuuuu..huhuh
Ni kat umah keramat....pas je habis umah ni terus balik melaka....2 hari duk sane ok la..dpat jumpe sedara mara NR..walaupun xsemua tapi jumpala jugak...semoga kite ketemu lagi pada tahun hadapan ya...

Selamat hari raya dari NR 1 family
 Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

comelnyeeeee anak2 buah tuh!

nurulramizah said...

comeykan...ade mcm muke miza x
huhuhu
tu anak buah miza( menurut mak miza la )

jeBateja said...

jauh beraya erk.....errr....beraya ke kedai cucur udang alor gajah jom....ahakz...ajak2 ayam je ni...hik..hik

nurulramizah said...

jum2...kalini den ajak-ajak lombuuu pulak...hahahahhaha
selamat hari bijan
maaf zahir yooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni