Kuning + Black


Salam semua
Selamat berpuasa n berbuka nanti
dh lame kan aku x tgkp gmbr tuk diedit2
kate nak menambahbaikan skill shot mengeshot n edit mengedit ni

ok kalini 
Tema: Kuning + Hitam ( erk aku tibai je )
Location : Wall Office ( Cm biase la tu port yg ok )
Software : Photoscape
Time : 9.40am ( Pas smpai je office duk jap then mintak kak ana snapkan pic aku..tq laling )



Sebelum 



Selepas



Sebelum



Selepas



Sebelum


Selepas

Komen Puan Badan 
Hajatnya nak buat konsep black n white tp xjadi pulak...
Tapi nmpk cntk pulak aku pas diedit gambarnya..hahahhaah
Tibe-tibe aku terfikir nak edit gmbr ala2 garang cikit...

ok sekian
selamat berbuka ya semua
glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

jeBateja said...

Okay lah tu wehhhhh....kira hebat jugak lah.....

nurulramizah said...

ape yg hebatnya bijan
huhuhu

jeBateja said...

hebat dalam mengEDIT.....err...apsal hang tak guna PHOTOSHOP jerk...kan senang den tumpang sekaki dua...

nurulramizah said...

PHOTOSHOP den ado
den lagi suke pkai photoscape
mybe next time den gune PHOTOSHOP ok
huhuhuuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni