Exam oh exam

 
Salam semua
dah lame rasanya
xupdate blog

Semua U di Malaysia ni sedang menduduki
final exam 
U aku ni pun xketinggalan ye

Jadinya
masuk arini 
aku berjaya menjawab 2 paper dgn baik 

1) MANAGEMENT
komen aku:
ok la jawb paper ni, sb dh stdy dr awal then lecture pun bantu kasi bab ape yg keluar.Xde masalah rasanya tuk LULUS...amin

2) MUET
komen aku:
yg ni bru je habis tgahri td, kali ni aku amik kat luar di Sek Men Zainab 1, KB..aku dgn edz..tq edz sudi drive n sewa kete ( byr share2 ye )...
Paper 4: Writing n Paper 3: Reading xde masalah
TAPI
Paper 2: Listening mmg mcm hampes
aku n edz xfaham lagsung ape org tu ckp Part 3 tu..rasa nak menangis pun ade jugak coz Part 1 n Part 2 ley je buat masuk Part 3 mcm hampeh
ape2 pun terserah pada Takdir je la
Aku harap dptla score Band 3 kali ni
aku buat preparation yg baik ( berbanding sem lepas )...


Kesimpulannya
aku ade 1 paper ( Behaviour Entrepreneur 27/4/2010 ) dan XAD ( 3/05/2010 )
doakan aku berjaya melakukan dgn baik n lancar
semoga pointer aku xjatuh sem ni
aminnnn

ok la
nak wat keje
next entry je



 
Sila Tinggalkan Koman Anda

2 comments:

jeBateja said...

Exam erk...ahakz...patut le bebudak U muka cuak erk...muka tarak sinar...agaknya study sampai lupa tidur kot...errr...agaknya laaa

nurulramizah said...

miza xpong....tido ikut time n waktu
makan je xde selera
yg tu mmg xley nak buat la
hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni