Practikal oh practikal part 3


salam yu all
arini aku cihat je
keje pun dh berkurang
skrg ni minggu exam
so aku dh bace la cikit bab2 tuk soklan exam t

Sebenarnya aku nak post entry ni 
dh lame
xde mase n xtahu nak taip mcm mane

KESIMPULANNYA
aku masih lagi TIDAK mendapat tempat tuk menjalani Latihan Industri aku
yg kat melaka tu my lecture xterima sbnya Latihan Industri hanya boleh dilakukan
disekitar Pantai Timur n Pantai Barat sahaja


LIST tempat2 yang menjadi pilihan untuk melakukan LI
( sudah hntr resume )
  • MDEC kat putrajaya
  • EKABINA   kat Shah Alam 
  • FINAS kat Ulu Klang : mcm xdapat je coz staff dier nak xnak je lyn aku
  • FADLI SHOP kat kelantan: xhntr resume lagi but dh call tp dier nak pelajar bidang grafik design. Tempt yg aku nak buat LI kne berkaitan dgn LAMAN WEB....
PERASAAN aku
aku sgt tertekan dgn masalah LI aku ni
aku xtahu cmner nak luahkan
aku hanya berserah sahaja la
aku hari2 call sane sini
nak mencari tempat LI
semuanya suruh hantar resume 
pastu respon pun lambat
huhuhuhuhu


doakan semoga aku dpt tempat yg memenuhi syarat
yang my lecture mahukan dan dari aku juga

SYARAT-SYARATNYA
  • Di Pantai Barat or Pantai Timur  ( Aku pilih Pantai Barat )
  • Berkaitan dgn Projek Penyelidikan ( Laman Web )

ok la 
next entry


Sila Tinggalkan Koman Anda

2 comments:

Atiqah Adnan said...

tulaa akak faham.. memang susah kalau institusi bagi syarat tempat LI.. susah nak cari dan agak tertekan jugaa la huu~

btw good luck k dear, jangan stress ok darl..

nurulramizah said...

tu la miza tgh berusaha untuk mencari tempat yg terbaik tuk miza

btw tq atas nasihat

selalulah view my blog yg biase2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni