Detik2 pulang ke kampung

salam  u all
hai hai
sebenarnya aku xtahu nak tulis ape
asyik2 tgk blog org lain berupdate ari2
aku pulak xupdate2 pun

Berbalik pada tajuk entry
kurang lagi seminggu 
aku kan pulang ke kampung
huuuuuraayyyyyyyy
dh lame tau xbalik kg
mau rehat2
makan puas2
makan rambutan----> tu yang utama

Tinggal 2 exam aku akan hadapi
3hb-> XAD
4hb -> MUET

Aku xkemas pun barg2 lagi
mungkin 4hb mlm pas keje part time
aku akan mule mengemas
mane2 yg patut
kalini aku bwk balik semua barang2
kerana bulan 7 n 9 aku akan prctikal di KL 
tu yang angkut semua barang
cume beberapa brg yg akan ku tinggal di umah kak ( misz_505 )


Ok la
nak ciapkan keje2 yg patut dibuat
semoga berjaya dl kedua2 EXAM nanti
wish me luck
gud luck kepada kawn2 ku yg menduduki  sedang menduduki exam

sekian
Sila Tinggalkan Koman Anda

5 comments:

SyerAgh PgrEE said...

da balik kg ker? haha papepun gila babai lawa blog kau. mmg xsia2 la ko blajar multemedia. aku pun nak blaja gak r.. balik mlaka nak kuih mlaka

nurulramizah said...

cube la bahasa tu elok2 cikit
aku kat umk lagi
5hb baru nak balik....

nak makan kuih melaka
kat cini pn ade je jual kuih melaka

Miss Lemonade! said...

wahhh dah nak balik kampung....

btw, good luck 4 exam...

P/s: sa pun exam gak ni next week... huhu

jeBateja said...

Selamat Balik Kampung errr....bawak oleh2 erk...

nurulramizah said...

6hb ni nsyALLAH saya smpai melaka
kamu mau ape jebateja?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni