Lunatos

Assalamualaikum w.b.t 

Ari ahad punye cerita
kan entry aritu g kenduri kawen kat Keramat
xtgkp gmbr pun
dlm fikiran heboh fikir nak pergi produk Lunatos

So makanya around 3.30pm
smpailah kami hisband n wife ke kedai lunatos di Tingkat 1,Lunatos Bandar Sri Permaisuri,Cheras
Pn.Nani yg sgt2 lemah lembut n mesra orgnya 
tabah menerangkan pasai produk Lunatos kat kami yg 1st time ade baby ni...
before pergi buatla sedikit research pasal lunatos ni,t xdela dier duk beri talk kite tercengang je...
okla...suke cr Pn.Nani beri keterangan..

Hasil rembatan

Velco 5 pasang=RM245....gitu2 la kire2nya
1pasang rm55

gmbr zoom lagi jelas

Menurut Pn.Nani jenis Velco lebih tahan lama berbanding yg ade byk button tu
hah 1 lagi nampk button tu..tu bukan perhiasan ok...tu adalah pelasaran saiz...
dr bwh S,M,L,XL....

kirenya xoerlulah korang nak fikir mcm kite mule2...nak beli S bape M bape....
t dh xley gune S membazir je....so jgn risau....1 ni leh pkai dr S-->XL....
JIMAT KAN!

pendapat kite,lau kite nak gune 1 brg tu mahal xsalah lau kite melabur cikit beli pencucinya mahal cikit.
Menurut Pn.Nani ade 1 lagi same jenis dgn Lunacare ni iaitu Purren HAD same je conceptnya dgn Lunacare....Harge dier rm19.....n jimat 2-3bulan jika follow scope yg telah disediakan

Liner lampin...
ni kene letak kat atas lampin.....

1 lagi kite ade beli laudry begnya....harge dier rm9++ gitula
byk info yg diperolehi smlam
hasil rembatan rm410 gune kad (jadi ahli) tu yg murah
oh ye jadi ahli kelebihannya hanya boelh ditebus dikedai sahaja 
xavailable tuk online....
Pn.Nani ciap ckp nanti anniversary,dtg ye ke kedai dpt diskaun 20%..hah gitu

p/s: mmg agak mahal tp bg kite selepas diberi penerangan n hasil survey dr internet n buku PA&MA kite rasa sgt2 berjimat cermat hanya memerlukan tenaga kite cikit tuk membilas najis bayi before masuk dlm mesin basuh...jadi kepada bakal2 ibu fikir2lah produk LUNATOS ni
Lau lagi byk info click....

NsyaLLLAH bulan depan,nak rembat lagi 5 pasang lagi......

 Leave your comment if you like my writting

2 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

assalam dari bunda, alah membeli menang memakai...

Pn.Miza Ramli said...

betul kak....nsyaALLAH tuk baby saya.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni