Terbabas



Sedey giler NR tgh keadan ni
nak dijadikan cerita, semalam sebelum bertolak balik kampus
NR g la dating kejap kat Pantai Pangkalan Balak smbil makan laksa
Tibe2 ramai org kat depan kedai, kebetulan time tu dh habis makan ikut bie tgk la
mule2 xnmpk sb rabun, then ckp kat bie xnmpk ape2 pun
terus bie ckp jom naik kete
sb tmpt tu dgn tmpt NR makan jauh jugak

Menurut bie, mungkin org ni salah gear or xtarik break mase park kete dier kat situ
dh ditakdirkan keretanya tercium di pasir lantai..hehehhee
Ape2 pun silalah berhati2 sb time tu ramai kanak2 sedang mandi2 almaklumkan musim cuti tuuuuu

ok la

p/s: NR selamat tiba di kampus...sakit montot lak kalini naik bus..huhuhuhuhu

Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

wehhhh...ko ada ambil no plat keta tak.....mana taw naik plak....ahakz

nurulramizah said...

oit tu no ekor tuuuu
xelok t xberkat rejeki
huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni