MyFriends2u



Salam semua
NR dh bukak account new website ala2 FB la ni namenya MyFriends2u  huhuhuhu
Bru je join td then xtahu ok ke x
Lau FB biase2 je yg ni xtahu la ape nak komen..nanti dh lame2 bru komen ok
Jika dh bukak jgn lupa add NR yg
same je mcm id FB iaitu MIZA RAMLI ya
gune name sendiri lagi bagus, xperlu nak tipu2 pkai name lain(dulu den pkai name lain ye..ni kire kutuk diri sendirila ya) huhuhuhu

Jom join memeriahkan lagi industri laman sesawang dr Malaysia ni
same2 la kita menghargai & menggunakan produk dr Malaysia ni
MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!

sekian
next enrty

* masih lagi sakit pale, mencari hari tuk g medical check up...25hb ni NR akan kembali ke UMK..huhuhuhu tibe2 hati ni pilu pulak...
 Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

saya tulis2 said...

best x myfriend 2u ni???
hehehee.....
hr 2 ila ad register yg fb yg more 2 islamic...lupe plak nme page 2....
lmbtnye miza balik umk???25dec??
agagaga~

jeBateja said...

ada jugak yg mcm FB erk....nanti kita joint laaa...ahakz

nurulramizah said...

ila: ntah la dear
bru je join so xdpt nak komen lebey2
ni produk malaysia tu yg join hahhaha
aah saje je balik lamabt
balik awal pun bukan ade class ma

nurulramizah said...

bijan: join tau pastu add den yo
selamat menJOINkan diri anda
hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni