Aku sudah pelupa

salam semua selamat malam
NR sedey sebenarnya kerana NR perlu struggle 2 week ni
Kan dh nak balik kampus, smpai2 je kampus dh kne presentation n submit report
tu keje 2 month tau, xsiap lagi lorrrrrrr

Then td bukak je Dreamweaver nak buat website turus jadi blur nak watpe cmner
aduhhhh kacau tau...lupe2 macamano ley lupe saat2 mcm ni
benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaa 
kuat semangat plzzzzzzzzz Cik Nurul Ramizahhhh oitt

Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

3 comments:

jeBateja said...

Ishhh...siannya...tapi biasa lah pelajar..nak dptkan hasil terbaik...perlu dari usaha yg terbaik...ahakz...

nurulramizah said...

bijan: tu la den poning,tapi sekarang dh ok ma...

wahida said...

alahai siannyer...ni lah dugaan yg bernama pelajar kan? sabar yer..
err, anyway, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni