Tag oh tag


salam semua
dpt tag dr iena eliena
tq dear miza xpnh dpt
 tag ni 1st time lorrrrrr...

1) Name one person  who made U laugh last night ?
Ketawa ke..mmmmmmm bie, ezzah + iffah

2) What a u doing last 1 hour ago ?
Masak dgn ezzah kat bilik dier, makan n tgk tgk cite korea ( coffee princes )

3)What  was da last thing you said out loud?
aaaa lapanya, ezzah jom makan!!!!!!!

che dah , beli kan aku air sunquick...mau minum masam2...huhuhuhuhu

4) Where da next place you're to going?
Nak tidoooooo.....esok ade keje nak buat kne simpan tenaga

5) What da last thing U paid for?
Bill broadband rm52..bru xbyr 1 bulan dh kne BAR...benci aku dgn celcom ni
aku bukannya berduit skrg ni, tggula aku keje bru nak BAR ( bulan depan )

6) Where were U last night?
Dalam bilik tgk cite Chinta + Asmara kat website tv3

7) What's da best ice-cream flavor?
Vanila, chocolat & keladi
sedapppp kan..terliur pulak

8) Do U want cut your hair?
takmooooo...nak rambut panjang smpai pingang ke?
pastu nak buat kellll ( xtahu nak spelll, ala rmbt gulung kat bhgn bawah tu..hahahah 

9) Do u love to " melatah "
miza bukannya org suke melatah tauuuuu....sumpah tak tipu
miza cool je tp kelam kabut tu ttp ade huhuhu

10) If that so " melatah " what will U said loud?
ntah la..
oooo pocot 

11) What does da last text-mesej received say?
bie: nak g gunting rambut
aku : ok
bie: bu nak balik minggu depan ( ari selasa nsyaALLAH ), sb tu b gunting rambut
aku: tu dier kata-kata madah seorang laki..huhuhu

12) Will U get married in da future?
2 tahun lagi nsyaALLAH
if masih lagi jodoh dgn bie

13) Do you chew on u straw?
Kadang2 xselalu..hahahha ayat ape ni

14) Do u make-up ur own word
Off course la

15) Is there anyone u like/love right now?
off course la ade sayang..dh tepek byk gmbr kat dlm blog ni dgn gmbr2 bie..huhuhu
lebiu bie

16) Tag to other 5 people/ more?
sapo pulak nak tag ni

6) YOU!!!!!

Malangnya dlm Tag ni mmg xbest KERANA NR xdpt  nk upload gmbr...coiiii la
geram tau

ok la
next entry
 
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

iEnA eLiEnA said...

hehe tq dear sudi buat tag nie..
;)
wahh nk wat rmbt curl..
cantek2..
iena pnh wat rmbt curl..
mmg cantek tp agak susah nk jaga berbanding rmbt lurus(robonding)

nurulramizah said...

iena: owhh gitu ka....tapi mau cuba jugak
kerana MANUSIA XPENAH PUAS
hahahhaha so kne merasa dahulu bru puas hati
hahahhahaha

saufiahmad said...

tq...akan buat tok entry seterusnyer..x sabo2 miahahhaa..tq tq..tochei2

nurulramizah said...

same2 dear
dh buat bg link kat akak..nak bce jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni