Mangga Online



Salam semua warga blogger sekalian
Tadi aku view bijan punye blog

skli aku nmpk mangga ni
egat buah mangga rupanya ala2 nuffnang jugak
konsep dier pun same mcm nufnang kot..huhuhu

Promosi ni, if korang join jgn lupe jadi partner saya ya
huhuhuhu....
ape2 tq kepada bijan aka jebateja aka xtahu name sebenar dier

p/s: aku dh smpai di kampus UMK... tapi ade masalah cikit dgn bilik dgn keje2 aku ni.....mmmmmmm problm oh problm

 
 Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

5 comments:

~♥ iella ♥~ said...

Mangga dah menetap lama tk blog sy..nuffnang pun sama..tp 2,2 tak dpt hasil lagik...

maybe,kena wat 1 blog utk mangga dan 1 blog lagi utk nuffnang lak kot..

nurulramizah said...

xjugak ila
menuruk kawan saya
awak kne selalu update
dlm sehari around 5-6 story
bru dtg incame

gud luck to u & me ya

~♥ iella ♥~ said...

Tue diah..5-6 story..jenuh nk pikir ayat..hihi...

Dah kata cmtue akan diusahakan..ingtka ada maslh bila ada mangga gn nuffnang dlm 1 blog..

Meh kita sama2 wt incame..

nurulramizah said...

ye ila
samela kite berusaha
chaiyok2
huhuhu
gud luck dear

jeBateja said...

ada ke tak kenal nama sebenar den...dah bgtaw dah rasa nya..ahakz...

den letak jerk mangga kat sanun...tapi tak reti gak apa fungsinya....

lain kali nak letak puding mangga...berfungsi gak utk santapan mata...ahakz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni