Menu Berbuka


Salam semua
Menu berbuka semalam adalah tomyam ayam + sayur pedass, kerang rebus ( sebenarnya nak masak tuk arini smbl kerang ), kurma, Air teh o ais ( dlm gmbr tu kawan den punyooo ) & lauk sup soon ( lauk kemarin tu )..hehehee
Disebabkan aku penat n sakit pale jadinya lauk pun simple2 je aku masak..aku malas nak fikir & tnye kawan aku dier suke or x aku masak kerana aku xlarat..nak dijadikan cerita aku smpai je umah around 6.15pm terus tukar bju n masak tomyam ( rencah2 dh ciap ) ley aku terlelap kejap..selamat masak tomyam lau makan ikan alamat hangus terus..hahahahhaa
Ape2 pun setakat ini aku berjaya masak lagi untuk perut aku ni, even perut aku ni merangam cikit if beli2 makanan kat luar bulan2 pose ni...Alhamdulillah syukur...Terima kasih ALLAH kerana memberi ku peluang & sedikit masa untuk masak di bulan2 ramadhan ni....aminnnn

ok next entry
glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

jeBateja said...

Caya lah hang Mizah....pandai jugak masak tu....itu yang buat si Dia tambah sayang tu.....ahakz....

kasihkuamiera said...

ok la tu..sedap jgk nampaknya :P

nurulramizah said...

jebateja: org pompuan kne la pndai masak wlpun xsodap janji kenyang....
semoga bie sayang kat ai lebeyyyy miiaaahhhhhh..
suka gak tgk hang pndai buat puding

nurulramizah said...

baby:
tq baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni