Iner senget



Hello semua warga blogger
Motip
 arini aku menaip adalah menunjukan aku sudah maju kehadapan dr segi drees up
tahu x ape kemajuannya..hahhaha
tu kat atas pale aku tu INNER SENGET
sbnrnya dh lame dh aku nak cuba pkai tapi aku xtahu mcm mane nak buat
aku nak ucapkan tq kepada 3 org ni

inspirasi nk memakai inner senget ni...hahaha

yg menunjukkan cara nak pakai inner tu dgn mudah & cantek...tq for sharing

Tq so much ya kawan2
even aku ni xbyk pun inner...ade 2 je hitam ( yg tgh pkai tu  & putih )
aku akan cuba cr lagi inner yg gergeous tuk nmpk lebih menarik & cantekkkkkkkkk

love it
ok 
next entry

glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

11 comments:

jeBateja said...

Itu fesyen gak ke.....apsal den tak taw...?....adehhhhh...nak kena try jugak ni....

iEnA eLiEnA said...

wahh cantek nyer..
join lah contest ayunar tu..
hantar link kt dia..
pastu follow blog dia..
letak banner dia kt sidebar..
lastly ha tambah lg satu ceritakan kenapa nak menang hadiah dari ayunar..
senang jer kn..
jjom2 memeriahkn contest nie
cepat2 terjah
http://www.ayunar.biz/2010/08/contest-ayunar-hijab-style-challenge.html
tarikh tamat 29 ogos..
still ade mase lg

nurulramizah said...

Bijan: fesyen la, lau x awek den pkai cmtu..heheehhe
hang nak try? lau wife hang nak try xpo la jugak

nurulramizah said...

iena: tq tq
bukan xmau join tapinya.........
ntahla
tgk la esok2 lau dh smpai seru miza join ok
tq sudi ajak

iEnA eLiEnA said...

hhehe
okeh dear
;)

Atiqah Adnan said...

kamu sangat chomel ok darl..
lepas ni dah boleh beli inner banyak2 tau.. tapi kalau black pun ok basic kaler kan..^^

kasihkuamiera said...

waaa ader perkembang ya skrg

nurulramizah said...

kak atiqah:tq kak...n tq again for ur advice
miza akan cuba mencari inner2 yg cantek2


baby: tq laling

~♥ iella ♥~ said...

nnt leh belajar bab2 fesyen yg len lak..leh la tunjuk ajarku sifu..hehe

Sya follow awk..

~ceRRy beRRy~ said...

comel! ^__^

nurulramizah said...

iela: tq be my follow....miza ni xpndi sgt but u can learn dr kawan2 miza yg lain...
jika ade miza akan ajar ye

Cerry: tq dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni