Gedik2 sempena birthday Girl


salam la ape2 pun
sempena bezday girl kami bertiga  ni
n aku punyala 10 ogos 1987
genapla aku berumur 22 tahun eh 23 tahun la

Jadinya belah petang tu kami pun senang lenang 
ate malas nak buat kijo a.k.a kerja

Nak dijadikan cerita aku pun ajak la asma n kak ana bergedik2 sat di depan kamera canon ku ni
Tq kepada shah kerana sudi jadi jurugambar ya


Si bezday girl


Farizatul azna a.k.a Kak ana


Asma Liza n Kak ana


Kami bertiga Kak ana aku n asma

Location: Dinding di office tempat prctikal
Software : Photoscape

Ape2 pun happy birthday kepada kami bertiga kerana lahir pada bulan yg same
Cuma hari n waktu n tempat kelahiran n tahun saja yg berlainan

Semoga kami semua berjaya dlm hidup kami 
dan semoga happy seperti dalam gambar diatas

ok next entry
 
glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

Mizz said...

hehe..byk gile pix yg d tgkp rupenye..mcm2 gaya..mcm2 posisi..mcm2 ekspresi muke..haha..mmg sweet suma..gedix2 pon ade..wahaha..tp suma tu kenangan yg indah sepanjang kte bsama..mklum la nt adk2 kesayangan ku ni nk abes prac da..tggal la aku sorg nt ngn eka..hehehe..adik2ku..jgn lupe taw suma kenangan kte ni..(^^,)..btw,Slm Ramadhan 1431H / 2010M bt suma viewer..

jeBateja said...

Fuyooooo....hensem2 nya kakak kakak kita....ahakz...

Segar bugar je nampak....tarak puasa kah..???

nurulramizah said...

Bijan:
tu kan time 10 ogos la..bukan 11 ogos la
aiyo

jeBateja said...

Aiyaaaa...salah sudah...sempena Ramadhan yg mulia ni...hamba mohon maaf dari hujung kuku sampau lutut...ahakz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni