Shawl


tq Mr Google

salam u all
kali ni aku nak buat hajatla

Aku skrg ni mempunyai hajat mahu mengumpul shawl yg pelbagai jenis & pattern

why?
Untuk aku pakai la,
pastu aku tgk my friends( ila, fariel, kak atiqah, ila cerry bery ) ade koleksi yg sangat byk
so aku pun mau kumpul mcm diorang la jugak

cemburu sb diorg ade byk shawl?
ehhh xla..xbaik tuduh2 cmtu
aku nak kumpul sb aku ley pkai shawl mengikut warna & kesesuain baju la dear
hahahaa

Baget aku nak beli shawl?
aku ni style suke yg murah2 je
around RM8-RM20 dh ok dah kan
asalakan shawl tersebut cntik & murah
aku angkut je

So kepada kawan2 yg ade suggestion tmpt or secara online 
area Shah Alam ( skrg ni miza tgh prctikal ), melaka or Kelantan
sile2 la kite share

bak kate kawan miza ni
" Sharing is Caring"

ok next entry
selamat bertukar2 pandangan
 
glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

Wehhhhh...dah banyak nanti...hadiah kan kat aku....

nurulramizah said...

la..hang nak pakai ke?
ape da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni