Dinner with my Lovely Family



salam semua
malam tadi seperti dijanjikan, aku belanje family aku makan KFC
disebabkan dah lame xmakan kfc
aku pun merengek dgn my mum ckp nak makan kfc, dalam mase yg same ayah aku pun nak makan kfc so ape lagi keputusannya makanla kfc malam tadi. Sempena aku dah nak g Shah Alam minggu depan, ade duit balance selepas bayar duit sewa umah. Aku pun belanje la makan KFC...
best tu makan kfc, dh lame xmakan ciap berebut2 dgn my mum hadiah dapat percume( beli yg combo family feast)..mula2 egat dapat botol air bler dapat kat tangan 
rupenya jag air..hahahahah

Kesimpulannya
ape2 pun bler kita belanje family kita makan hasil duit keje kita
rasa berbaloi kan...


adik miza ciap ckp 
" ko ni asal gaji je nak mkan je, aku nak diet pun xley"
see adik aku mmg cmtu
tapi aku tgk mlm td dier yg makan byk kentang putar tu

ok la
next entry

p/s: aku dh xkeje minggu ni be4 aku g shah alam ahad ni( 11hb)..NsyaALLAH lau aku rajin aku update yg terbaru..byk juga story nak cito..hehehe


Jika Anda Meminati Ngomel Saya
Sila Tinggalkan Koman Anda

2 comments:

kasihkuamiera said...

miza tlg amek award

nurulramizah said...

award?
apekah maksud baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni