Dinner with Bie


Jus apple & jus oren

 siakap 3 rasa, kailan ikan masin, telur dadar, nasi putih & tomyam putih

aku & bie

salam semua
Tadi g dating kat pulau sebang.Sempena gaji aku yg pertama, aku pun belanje bie makan la( penah berjanji dulu). Makan ni semua SET A harge dier RM33 je.Murah je tu je aku mampu,masakan pun ley tahanla.
Nak jadikan cite, keluar arini sbnya mulai sok aku xdpt jumpe bie 6 hari tau ( Jumaat until Rabu) miss kat bie tau..Jumaat smpai Ahad pagi g Seremban( lawan pingpong ) Ahad smpai Rabu g kursus kat Tg Bidara.
Aku pulak,Sabtu ni last keje. Isnin ( 12Julai) dh start prctikal di shah alam.Berdebar rasanya.

Sabtu ni ( 3hb) pulak nak belnje family aku makan KFC kat tesco baru di Cheng Melaka
stay tune
ok la
next entry
Sila Tinggalkan Koman Anda
Jika Anda Berminat 

7 comments:

jeBateja said...

Wehhhh...tak maw belanja den makan ke...den pun nak rasa duit gaji hang yg pertama...ahakz...

Pulau Sebang kat mana best makan tu....hik..hik..dekat ke dgn Hutan Percha..??

nurulramizah said...

pulau sebang tu nak dekat dgn tampin

hutan percha dgn pulau sebang jauh la jugak

pulau sebang kat tempat aku makan tu sedap ma...
kedai tu sebelum tampin
kedai tu bersebelahan dgn car wash

huhuu
anyway
hang duk mane ek

jeBateja said...

rumah nenek kat hutan percha...cek lahir kat Kpg Belimbing Dlm, Alor Gajah...so pengguna nick jebateja ni..org Melaka....ahakz...weehhh...hang tolong le xpolre pasal cucur udang sedap kat Alor Gajah tu,..den nak taw tempatnya...plz arrr...

err..now keja kat Bdr Baru Bangi...mak ayah kat N9....

SyerAgh said...

makin gemok r ko

nurulramizah said...

la jebat
hang masuk g alor gajah
pastu hang p tnya org cucur udang a.gajah
t depa tunjukan hang jln

cucur udang tu
ade jual kat pasar mengong alor gajah or lau ko rasa jauh
kat tampin pun ade


ko sebut je CUCUR UDANG ALOR GAJAH kat mane?

t org akan tunjukkan ko jalnnya

jeBateja said...

mak aiiii...terkenal sgt ke...sampai sebut Cucur udang alor gajah..semua taw....pehhh....kita mesti pergiiiiiii............

nurulramizah said...

popular la jugak
miza ade interview pemilik sos cucur udang ni
tuk assigmnt

mmg popular tau
smpai my lecture pun tahu pasai cucur udang ni

hang tryla makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni