sandal crosc



 
kasut yang menjadi pilihan aku n bie...time ni aku tgh shopping kat mydin melaka nak beli rak baju...pastu tibe2 kedai ni buat lelongan kasut crosc ni semua jenis RM10.. aku ade janji dgn bie nak belikan dier kasut crosc tibe2 dapat dapat lak yg murah punye ( ai bukan kedekut dier )...so belikan yg sandal punye je la...sb yg kasut bertutup. xde saiz bie pulak ( kate murah so cepat habisla)
suasana time tu mmg ramai org...cian kat bie xdpat kasut bertutup yg dier nak...so sekarang ni kami ade kasut couple ( hahahaha..terasa gedik pulak )...disebabkan ade 2 warna aku n bie pilih yg putih hitam tu,,nmpk smart kan...

sekian
glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda
 

4 comments:

kasihkuamiera said...

sori tu say...kasut cross ni di boikot sbb lambang cross tu berbentuk allah....xingt bc kat mane tp rsenyer kt fesbuk kenalan bby

nurulramizah said...

ooooo yeke....tq tu remind me

Atiqah Adnan said...

kasut tak ori bahaya untuk kaki tau dear...sekarang kerajaan malaysia dah rampas semua stok kasut crocs murah nie..

nurulramizah said...

patutla diorg buat jualan murah

anyway tq remind me my dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni