keje la

hello semua
assalamualaikum

Pic time

Time ai bekerja ye
time ni tgh tgu waktu biskt klr dr oven

pas dh klr bis dr oven
aku tumbuk bis menggunakan lesung tu
den letak habuk bis tu dlm 2 benda alah tu yg dinamakan sbgai " SCALTED"

ni lak suasana office iaitu bilik QA
kerusi tu bukan tuk lepak2 ye
kat dlm kilang ni xde istilah nak duk lepak
semua kne berdiri 8 hours
aku lak duk time nak rekod suhu biskut stiap 1 jam n buat report


keje aku ok je
xsusah n xsenang
tu jela aku ley komen
asalkan dpt duit poket n hilangkan rasa busan aku time cuti
ni aku xkisah keje ape2
malm pas aku bgn tido di petang hari
ciapkan report SIEP pulak ( tgl poster je xsiap lagi )
hujung mggu ni nak hntr kat lecture aku by post
 
penat?
semua keje penat ape
tido pun penat ma
biasela tu lau penat

ok la
next entry
take semua

Sila Tinggalkan Koman Anda
Jika anda meminati Coleteh saya

3 comments:

jeBateja said...

wahhh..sama lah kita....sama2 QC...ahakz...bak biskut tin sekontena

nurulramizah said...

miza order tui2 sekontena bru tau
xtermakan nanti

hahahha

jeBateja said...

errr...se tin dah le...err...biskut yang ada jem nenas ada tak..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni