Kelab Akaido: Sepang FI

salam ukuwah
salam 1 Malaysia

Ari Ahad lepas aku turun Kl
ikut bie g Sepang ade autoshow n perlumbaan F1 antara ngra ASIA 
kalini pegi dgn KELAB AKAIDO
huhuhuuhu
serius aku ckp
bestt gler wlpun panas 
tp mmg bestla tgk kete then tgk org lumbe kete
almaklumla first time pgi n tgk FI live tu
ok pic snap
tgh menunggu org time ni,bie pun amik time ni polish ketela....

sengih lak bie ni

ade 7 biji rasanya kete yg konvoi ni..semuanya ahli kelab Akaido 4 biji kancil, 2 biji kelisa 1 myvi ( bie punye )
perasan aku ketika ni sgt happy sbb laju tu bawak kete  time ni, pastu sorang potong semua follow belakang...bestt jln2 konvoi2 ni..

mse kat pintu masuk sepang perhh byk gler kete
korang ckp kete ape
semua ade, honda, kancil la, perdana, kembara, semua jenis kete ada kat sane
jln mmg jem la, disebbkan panas bie xkasi aku keluar
aku nak tgkp gmbr kejap pun bie ckp jgn turun
so aku menurut perintah

bler dapat masuk je
aku dgr bunyi kete dh stat lumbe
aku ckp dgn bie nak tgk

Kete yg lumbe tu mmg laju
bunyi tu jgn ckp la bising sgt

pas tgk org lumbe kete
bie ckp jom tgk autoshow lak
pas tgk autoshow
geng2 akaido ni ajak masuk muzium pulak
so aku n bie follow je la
panas gler kat luar 


Sebenarnya bru perasaan 
gmbr aku n bie xde kan
rasanya ade kat hp bie kot
nanti aku egat aku update gmbr aku gedik2 dgn bie k
hahahaha
ok la
jumpe lagi 
bler aku ade idea nak shring dgn korang
Sila Tinggalkan Koman Anda

2 comments:

kasihkuamiera said...

waa suke la tu dpt jln2 ngn abg syg

nurulramizah said...

mestila dpt jln2 n gedik dgn org yg kita sayang.....hahahhhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni