MMU Cyberjaya + ASWARA

kali ni aku nak g cite lagi pasal
field trip aku ke KL
di MMU Cyberjaya pulak
serius aku ckp
aku suke + happy + teruja + kagum sgt2
dgn MMU Cyberjaya
nak tahu sb ape
Peralatan U diorg
xmcm U aku skrg ni
mgkn sb U swasta kot
tp aku mmg tabik dgn MMU Cyberjaya
aku rasa seperti nak je 
tukar U ke MMU Cyberjaya

so aku pun mula terfikir
nak smbg MASTER aku later
kat MMU Cyberjaya or UTEM Melaka
duit kne la ade byk kan
so aku mmg nak keje smbil belajar
( harap bie n family aku benarkan tempat aku nak smbg belajar t )

so enjoy.....


 posing sat be4 masuk MMU Cyberjaya





najmi name dier...lau nak berkenalan msj aku yer...hehhhe



 salah satu hasil karya student mereka
 
group aku posing bersama banner baru di MMU Cyberjaya....
 

 
aku suke gak gambr ni....nmpk cantik scra natural


ok sekian.....

1 comment:

kasihkuamiera said...

cantik border pic tu...cam ner nk wat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni