Keje Saya

Assalamualaikum w.b.t

Dah lame rasanya nak menulis, hehehhehe..
Kalini nak cite cikit tempat keje NR
NR kan bru je habis belajar
so rasa bersyukur sgt2 cepat dpt keje
setelah berusaha beberapa bulan sebelum habis belajar lagi
wah semangat gitu..

Ok la xmo merapu
NR Keje di salah satu tempat Penginapan&Melancong terkenal di Melaka di A'Famosa Resort
sebagai Graphic Design ( Full Time ) & Photographer ( Part Time )
huhuhuhuhu

sebenarnya NR sgt suke n happy dgn keje2 ni
Becoz mmg minat nak jadi photographer
Bos n supervisor ok yg amat2
even depa ni org cina tapi xkedekut ilmu langsung
mybe diorang tahu NR ni fresh grad so xbeberapa mahir & 0 experience
thank you to both of them kerana sudi bantu NR yg kekurangan ni

Kat umah malam2
ade buat keje sampingan jugak
Jadi designer jugak hahahhahahaha
reka bunting, banner, kad kawen n edit gambar kawen
sekarang ni xbyk la job, nsyaALLAH next time ade la tu
bukak kecilan saja, saje nak cr duit lebey
kate dh nak kawen..hahhahaha

alhamdullilah segalanya kerana byk pihak yg tolong n berkat doa
syukur sgt2..

ok jom layan gambar sepanjang 3 bulan dh keje
time ni nak g tangkap gambar di safari..
mmg teruja time tu
n lagi teruja time tu bulan pose
mmg sgt2 mencabar diri la...hahahha

ok la nanti cite lain ye

 Leave your comment if you like my writting

2 comments:

jeBateja said...

Wahhhh...kuat keja jugak ko ni....cepat lah jadi jutawan hendaknya...ahakz

Miza Ramli said...

iyo aminnnnnn
nak nikah kot
tu yg kuat berkerja tu...
alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni