Bulan Terakhir


Salam semua
lamenya xupdate blog ni bersarang dh blog ni

mmmmm nak buat cmner last sem kan so keje pun bykla
same2 je smua

Sok NR ade exam marketing
tgh duk mengadap buku ni tp fikiran teringat keje2 web la, pamplet xbuat lagi
aduhhhhh silalah fokus dear


26-28 April ni my Mini Degree Show + XAD show
all my project will be introduce to audiences dari luar n dlm negara
DEKAN MMU dtg tu...ore putih beb huhuhu
berbelitla lidah nak kene speaking
tp ok gak ley improve my speaking

bulan terakhir lagi 3 week je lagi
semua ni akan berakhir
dulu time mule2 smpai xsuke giler duk kelantan
now ley la adapt enviroment kat sini
cnfrm miss gler kat kampus ni

and for ur information NR ade admire someone
kat sini tau
hahahahhahahhaha
cishhhhh dh curang dh bie
admire ok bukannya lebeh2
hahahahhahahaha
xpe2 biarkan NR simpan perasan tersebut diam2 kat org tu
ade jodoh ade la
tp bie nak jugakkkkk
hahahhahahahah TAMAKnya.... 
muaaaaaaahhhhhhh bie
ckp pasal bie
nanti entry lain k
bie rinduuuuuuu jgnla buzy2 la sob sob sob
( tibe2 sedey lak )

fokus melalakukan kerja...muke nampak pucat je..huhuhuhu

ok la 
u alls

wish me luck for my final exam + mini degree show + XAD
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

saufiahmad said...

gluck :))
kawen jgn lpe ajak :))

nurulramizah said...

hehehehhe
nsyaALLAH
dekat je JB- MELAKA kan
hehehehehhe

lau sempat sampai UMK be4 26-28 jgn lupe cari akak
leh tgk art work saya

jeBateja said...

semoga berjaya pren....tgk gambo tak pucat pun...macam berseri jerk....ahakz...

nurulramizah said...

bijan: berseri??? bukantuk nak kawen ke
mmmmmmmmmmm
dh nak kawen kot den ni...
nanti jemput dtg ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni