Rindu nak upldate blog TAPI


Salam semua
Dah lamenya NR xupdate blog
RINDU beb
malangnya NR terlalu sibuk sampai berhabuk dh blog ni xberupadate

Ni bru je pas hantar 1 asigment yg penting jugak la semester ni
Semester ni mencabar sgt
dari segi fizikal, mental, duit, makanan, pakaian 
Selamat masih lagi tabah n mampu lagi tuk makan

Ape pun NR RINDU sgt2 nak update byk2 di blog ni
masalahnya cite byk kekangan masa + kelajuan broadband yang hampeh di kampus NR ni

Ape2 pun terima kasih kepada jebateja yang selalu jugak komen2 den punya blog ni
dan jugak kepada silent reader tq so much kerana sudi membaca sesi luahan NR ni

Kepada silent reader sila tinggalkan link anda supaya kite ley bertukar2 link...
lau ade la kan..hahahhaha

ok la
korang wish me luck ye
NR akan cuba sebaik mungkin tuk mengupdate blog ni

Ape2 cr NR kat fb: Miza Ramli
or 
kat twiter: NurulRamizah
or
Myfriends2u: NurulRamizah

hehehehhehe
promote2 tu
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

Sian nya ko....sampai korban duit n pakaian erk...kenapa 2 2 tu leh melibatkan asigment ko....kena megena ke...ingatkan asigment main menaip jerk....ahakz....sowy le...den mana taw erk...den org koje kilang jerk...adehhhh

nurulramizah said...

nak cr duit lebey
den buat byk projek xbyk menaip sgt
pakaian tu sb nak presentation kne pakai kot, den tgh mengumpul duit nak beli kot la ni............huhuhu tu la maksudnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni