Pernah tak?


salam semua
just nak share sesuatu
lebih kepada luahan hati la

Pernah x korang kawan dengan seseorang TAPI makwe/pakwe jeles habis dgn korang
sampai nak komen kat FB or text mesej pun xley ape ntah lagi call lagi la xley kan

NR ade sorang kawan ni nak kate rapat xjugak nak kate xrapat xjugak la
sederhana je persahabatan kami
Dier ni baru je ade makwe nun jauh di seberang  sane
Indonesia ke perlis ke kedah ke perak ke johor ke
ntah la xkisah la tapi jauhla 

Kawan NR ni dh pesan awal2 then mule2 NR ley la terima
tp lau dh kawan NR ni ditimpa musibah xkan xley tnye2 ape khabar
owhhh plz la girl think positive ok, NR bukannya nak pakwe ko ke nak kawen dgn dier
NR nak tnye kabar ok....then ley lak balas2 komen ley buat NR rasa mcm nak mencarut pun ade...ohh plz la sile bersabar ok demi menjaga maruah kawan NR ni walaupun rasa maruah NR rasa dh tercalar tuuuuu

Kawan NR pesan ape, si makwe ni segala pasword akaun si laki ni dier tahu
Nak mesej pun tgk pada time ya
aduhhhhhhhh susahnya mcm ni, mmg NR dh lame xmesej pun

oh plz dear just want say hello only okies
bukan NR nak mengedik sane sini 
think positif la
kepada pakwe or makwe yg ade perangai JELES MENJELES ini sile2 la sedar diri cikit
kawan sahaja ok just nak tnye khabar bukannya niat lain
lau nak jeles pun biarlah berpada2 
nanti lau korang nak kawen korang jemput sedara korang je xpyh jemput kawan lau dh jeles tu tahap xmasuk dek akal

Kadang2 xphm la, sikap mcm ni ley kategori tak profesional la
Dulu NR mcm ko jugak, jeles menjeles sb bie ramai customer pompuan dtg call dier nak repair kete
skrg dh think positif n ikut pada hati bie
lau dier nak layan, layan sbgai customer sudah xpyh lebey

p/s: Panas tu hati NR skrg ni......kuasa laman sosial ley mencabar maruah seorang perempuan!!!


Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

2 comments:

jeBateja said...

Waka....waka....nampak sket dari sudut NEGETIF FB....sian kat ko....

sebenarnya kan...perlukah kita melayan org mcm ni....ahakz....lantak leee dia....mcm le pak we dia hensem..ahakz....hensem lagik si jebat budak jahat tu...ahakz

nurulramizah said...

bijan: huhuhuhu ntahla bukan FB je mcm2 pun ley je

mmg xmelayan pun tapi keadaan mendesak pun nak jeles

dh abaikan pun
tq ya sudi membaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni