Produk Muka NR!


salam
entry mengarut pada kali ni ya!

mmmmm setiap perempuan
mesti pakai produk tuk muka
mcm pelembab muka cthnya

NR sendiri mengunakan produk ni
since form 3 lagi, time tu ikut umi pakai
then nak pakai la kan

ok kite tgk ape jenis2 produk2 Olay yg NR penah guna dahulu kala sehingga dh masuk U ni


Dulu 1st pakai yg ni
yg ni namenya olay white radiance
sbnya dier ade 2 wrna penutup
satu hitam n kelabu
ade 2 jenis jugak lotion & cream
Harge dier lau xsilap dulu yg lotion rm8 je, yg cream rm19.90 kot
Murah je produk yg NR pkai tp muka NR serasi je dgn produk2 olay ni


Produk yg ke2 NR pkai
namenya Total Effect
yg ni NR pkai xlame, kejap je 1 tahun
sbnya menurut umi NR produk ni sesuai pakai tuk umur 25 keats je
now NR berumur 23..so xsesuai la kan
tgu ya lagi 2 tahun NR akan memakai produk ni
Harga dier mahal cikit ikut promosi kadang2 rm28, rm32 
produk ni kdg2 dijual bersama pencucinya
Now NR dh gune produk ni 3 tahun since masuk U( if xsalah la )
Namenya Natural White
Ada 2 jenis jugak, lotion & Cream
selalunya NR gne cream punya 
1 sem ade 5 bulan NR gne 1 botol
harge dier rm22.90 
yg lotion punya rm15.90 kot

NR suka produk yg ni sb dier sekatakan warna kulit NR
NR kan pakai tudung jadinya kan ade belang pada muka kita, since pakai produk
belang tu kurang dah, then dier memutihkan muka kita,
bintik2 hitam kat hidung pun dh kurang
Pencuci ni NR dh xpkai tp penahla pakai dahulu
Pakai ni ley jugak hilangkan kotoran pada muka + bintik2 hitam coz pencuci ni ade mcm biji2 cikit
tp xde buih
sb tu la NR xpakai pencuci ni sb xde buih, xbest xde buih2 ni, xde feel....hahahhaha
Harge dier rm8.90
1 sem NR akan pakai 3 botol pencuci ni dahulu, sekarang dh xpakai pencuci ni
pakai pencuci lain.
Bodywash ni, NR xpenah pakai lagi
harge dier buley tahan beb!
rm13.90...mak oit mane penah NR pakai bodywash mahal2 ni
ranap duit belanja makan NR kat U tu

Tapi hajat dihati nak membelinya, bler ade duit lebey cikit
menurut adik NR, bau dier sedap 
bgus tuk sape2 belakang badan yg ade jerawat
elokla pakai bodywash ni. dier akan menghilangkan jerawat2 yg ade pada badan kita


Pendapat NR ttg produk ni
Produk ni ok sgt2, murah n senang sgt nak milikinya
kat mane2 semua pasaraya semua ada
NR dan umi pakai produk ini, umi cakap muka NR nampk cantek pakai produk ni
Dh pakai nak dekat 10tahun dh produk ni, xpenah la lagi dgr komplen or masalah kat muka NR
Produk ni ade jenis2 dier mengikut umur, nak tahu silalah tanya sale yg jage tu, dier akan beri penerangan ttg produk2 tersebut just ckp je umur org bape then dier akan suggest kat korang olay ape yg baik + mantap

ok la
next entry

Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

7 comments:

jeBateja said...

lORRR...INGATKAN CERITA PASAL PUDING....tak faham kawe...waka...waka...pasal pertanyaan hang tu...hang klik jerk perkataan LinkWithin kat penjuru kiri bawah gambar tu....wokayz prennn

nurulramizah said...
This comment has been removed by the author.
nurulramizah said...

ok bijan
dh menjumpainya & menjadi pn
wlpun pada mulanya tidak memahami!!!huhuhu

tq cikgu

saya tulis2 said...

miza gune olay mmg bagus ek utk hlangkn bintik2 hitam n bintik2 putih...??
ila nye muke ad byk bintik hitam n putih...so..nk hilangkn la....

jeBateja said...

den pun suka wife den guna olay...terasa lembut n gebu pipi nya....wow...

nurulramizah said...

ila: olay tu leyla hilangkannya tapi ila kne tnye kat sale tu ape jenis olay yg sesuai tuk ila

miza pakai skrg natural white ok la cikit, ade kurang cikit

ok dear

nurulramizah said...

bijan : GEBU???? hanya org dh berkawen yg memahami..den xkawen lagi
hahahhahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni