Try & Error II


Sebelum di edit
Selepas diedit

Aluha semua kawan2 ku yg ku hormati
Terima kasih kerana mengunjungi my blog

NsyaALLAH aku akan selalu post2 gmbr sprti ini
untuk melihat perkembangan n kebolehanku mengedit gambar ni
secara jujurnya, aku mula minat mengedit gmbr2 ni sejak join satu team KUKUBESI
gmbr diorg mmg cantek
aku ni edit biase2 je( kate bru belajar )
sila memahami

Kalini gmbr diedit menggunakan software Photoscape n Lightroom
Location : Di dalam office tempat prctikal ya

I love my design 
nampak klasik kan....miaahhhhhhh
ok cau




glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

7 comments:

Mizz said...

ngehehe..wht a nice editing..cud u mind to teach me, miss sifoo...?? (^^,)

jeBateja said...

Lawa PLAK ko dah jadi KLASIK ni....sib baik den dah KAHWIN...kalau tak kena COBA ngurat ni...waka...waka....ahakz

SyerAgh said...

still nmpak beisi.. haha

nurulramizah said...

mizz: buley je, u download software photpscape then u learn ( tutorial di youtube )

then u will get pic like me
anyway who a u?

jebateja: alamak terlebey2 ni, egat bini n anak2 hang cnfrm xjadi nak ngorat den
hahahhaha

asyraf: Alhamdulilah aku sudah temban, itu bermakna family aku memberi aku makan n minum secukupnya

jeBateja said...

ahakz....dah ingat...wife den tetap paling CUTE...

nurulramizah said...

syukur kerana masih egat wife
lau x mmg kne lempang la wife hang nasibnya
hahahahhaha

~ceRRy beRRy~ said...

cantikla...
pasni leh mintak tlng editkan.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni