Sesi luahan perasaan


Salam sejahtera semua
Sesi luahan hati ni
Jika xmau bace ayat bunga2 n meloyakan
jgn bace smpai habis ya
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Aku rindukannya
TAPI
kami sering salah faham sejak kebelakangan ni ( masuk minggu ni dh 3 week kami dingin ). Harini aku mengambil keputusan OFF all my hp ( 2 bijik je ) sb nak cari ketenangan. 
TAPI 
mesti bie risau sb aku ttp hp ( mogok la tu )..sori bie sengaja buat sb hati xtenteram

Aku dh cuba faham ok situasinya ( buzy memanjang repair kete )
tapi bie kene faham, aku pun nak perhatian darinya ( biasela pompuan )

Lau nangis bagai nak rak pun, bukan bie nampk pun
Dh ckp elok2 dgn bie tapi same je alasannya
Nak cari duit tuk kite kawen n selepas kawen, bie xmau kite hidup susah mcm sekrg ni 

Aku ke yang terlebeh or fikir bukan2 or xmau faham situasinya or ape2 je la
TAPI 
aku rindu kat my bie

Love u so much bie

ok la 
sekian luahan yg penuh emosi dr ku
next entry

glitter-graphics.com
JANGAN Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

4 comments:

jeBateja said...

Hik..hik...NASIHAT den...FAHAMI lah kerjaya nya...LELAKI biasanya TAK suka campur adukkan KERJAYA dan CINTA...

Jangan andaikan...tak PEDULIKAN tu bermakna TAK sayang...MUNGKIN yang TERPENDAM tu lebih HEBAT sayangnya...

Sian dia...diakan nak carik DUIT...bukan utk dia je...unruk kesenangan hang JUGAK....wa sokong PAK we hang....ahakz

nurulramizah said...

time kasih atas nasihat hang

akan diamil sbgai semangat untuk tidak merajuk lagi

jeBateja said...

Sama-sama


Hik....hik...tapi jgn le tak merajuk langsung...ahakz...nanti tak berseri plak percintaan korang...

nurulramizah said...

hahahaha
majuk tetap majuk ma
biasala kaum hawa
majuk2 ni main2 mereka
wawaawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni