Weeding my cousin NURUL


 My cousin dgn husbandnya
Senyum ye nurul
Selamat Pengantin Baru

 Makyah & Pak Zamri
Ni keluarga si Groom ye

Mak sedara si Groom
Yg pakai bju hitam tu my mum ye
Nurul & Naja
My cousin belah my dad


Sebenarnya kendurinya dh lame berlangsung around 2 week ago.Disebabkan aku leka nak rehat je gemuk kan badan( al-Maklumla aku dh xkeje ).
Ni nak story la pasai weeding cousin aku. Nurul ni sepupu belah my dad.Kiteorg xrapat sgt coz jrg jumpe.Tapi bler dh jumpe amik ko.Semua gosip2 yg baik diselongkar.Dulu aku rapatla jugak dgn al my cousin such as Najwa, Safuan,  Fekri, Najat, Naja n beberapa lagi.Lepas je aku pindah melaka so xrapat mcm dulu.

Dah sampai jodoh si Nurul ni mendirikan rumahtangga dengan husbandnya.
Husbandnya ni lau xsilap berketurunan Jawa.
Semoga korang bahagia sehinggan ke akhir hayat.

Nanti bler smpai kenduri kak miza jgn korang xmai pulak..Akak dh tulun design hantaran ko aritu ( walapun xlawa sb buat last minit ma ). hehehehe

komen aku: Best dpt jumpe all my cousin yg semakin ensem2, makin lawa, makin bertambah anak pun ade.
Hot2 story pun i ade tahu tau..hahaha
Semoga kite ketemu lagi time aku di shah alam
kite g karok ke, tgk wayang ka, makan2 ka..
Duit sdn,bhd la almaklumla kan 
aku blm khatam belajar lagi

ok tgk pic aku posing la ye


Senyumam dipagi hari

Aku jadi ala2 gundik la pulak, memberi bunga telur kepada tetamu yg dtg menepung tawar si Groom & si Bridal

ok la
next entry
da
 
glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya

6 comments:

jeBateja said...

Wehhhh...hang nikah nanti...jgn lupa jemput kawe.....

nurulramizah said...

la lambat lagi

belajak pun xkhatam lagi
ape da
xsabar
hang jgn risau
den jomputnyo

Anonymous said...

Ramaike tetamu yang datang?apakah menu masakan?apakah tarikh perkhawinan tersebut?

nurulramizah said...

ramai la jugak
menu????
mmmmm
asam pedas, ayam masak smbl, lemak nangka kot, bubur n byk lagi la jugak

Tarikh???
4 julai kot..

wani n chafiq laerhoven said...

alhamdulillah.......wish u all the best n success always from wani n chafiq laerhoven from amsterdam holland.regard to everybody in malaysia

nurulramizah said...

tq
but
who a u?
did i know u?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni