Tempat2 yg ingin dilawati


I-City Shah Alam
KLCC
Uptown Shah Alam

Salam semua wahai kawan2 ku
Gmbr di atas adalah hasil nurkilan dari Google ye

Itulah antara tempat2 yg ingin ku lawati sepanjang aku menjalani Latihan Industri a.k.a prctikal
mmg bunyinya agak pelik kerana di dalam MALAYSia only
seharusnya kita melawat negara kita ini be4 kite nak g OVERsea ya..huhuhuu

KLCC
  Penah pegi be4 pindah umah( melaka ) suatu ketika dahulu
dah lame tau xg citu adela dalam 5 tahun kot
so aku mau pegi disitu, jalan2 n makan kuih donut ( kuih tu besar tau harge dier rm2 je ), tgk kolam mandi..hahahaha

Uptown 
mase kecik2 dulu dah pegi, sekarang dh besar xpegi lagi. So aku dah ckp dgn bie, raya tahun ni nak shoping bju kat citu....hahhahaha
sile tunaikan permintaan sayang bie ni ye..muuaaaaaaahhhhh

I-City
sebenarnya aku dh lalu malam td 
( mlm tadi aku g dinner dgn kazo n kawannya di Klang, so lalu depan I-city.)
Aku tgk mcm xbest je dr luar, JADINYA aku mau tgk jugak keadaan di dalamnya bgmana

Jadi kepada kawan2, sedara-maraku n MOHD IDZHAR ( bie aku la )
Silalah tunaikan permintaan hamba ini..huhuu
hahahhaa

ok 
next entry


glitter-graphics.com
Sila Tinggalkan Koman Anda Jika Anda Meminatinya


3 comments:

jeBateja said...

Banyaknya hang nak pi...mcm pelaancong plak hang ni....

nurulramizah said...

biasela lau kite g tempat org mesti kita nak g jln2

jadi?
adakah jebateja sudi membawa saya?

nurulramizah said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni