Hannah Talent :Ingin Menjadi Model?


NAK
jadi MODEL !!! hehe

jomlah join contest yang  ni plak... 
jom layan...





contest ni dianjurkan oleh



gambar Taruhan saya

see




so Hannah Tallent nak cr model yang bertudung
so ai cube2 nasib je
mmg xlawa pun aku ni
sekadar suke2 menghabiskan masa di UMK ni

so wish me luck


aku tahu dari

iena elina

tq ye iena

ok papai

8 comments:

kasihkuamiera said...

xper jnji try

iEnA eLiEnA said...

wish u al the best..
good luck dear !!

Hannah Talent said...

ok dear...good luck anyway :)

eYra said...

good luck juga untuk nurul

nurulramizah said...

Tq2....tapi takut pun ade jugak

Goldman said...

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Terima kasih.

Anonymous said...

Sometime kite x sedar ALLAH kurniakan kte seorg kn sbgai anugerah untuk memenuhi fitrah kte sbgai seorg manusia biasa...ttpi sifat manusia yg sntiasa ingin lebih baik drp org ln menyebabkan manusia sggup memburukn rakan sndiri...kesimpulannya kte prlu muhasabah dri kte sblm mnuding jari pd org lain...wallahuallam

nurulramizah said...

tq anonymous atas nasihat yg diberikan
saya hargai sgt
terima kasih ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Do Follow Me!

Jom Xchange Link & Follow Blog Ni